top of page

Personvern

PERSONVERNERKLÆRING (GDPR) FOR GN GOLF

Personvernerklæring for Girls Night Golf

Girls Night Golf (heretter kalt "vi", "oss" eller "vår") er opptatt av å ivareta personvernet til våre brukere og besøkende på vår nettside. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn, bruker, beskytter og deler personopplysninger som samles inn via vår nettside.

Innsamling av personopplysninger

Vi kan samle inn personopplysninger når du registrerer deg som medlem på vår nettside, bestiller produkter eller tjenester fra oss, deltar i konkurranser eller kampanjer, eller kontakter oss via e-post eller skjema på nettsiden. Personopplysningene vi samler inn kan omfatte navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer og betalingsinformasjon.

Bruk av personopplysninger

Vi kan bruke personopplysningene til å behandle bestillinger og betalinger, gi deg tilgang til medlemsfunksjoner på nettsiden, sende deg markedsføringsinformasjon og nyhetsbrev (hvis du har gitt oss samtykke), svare på dine henvendelser og forbedre vår nettside og våre tjenester.

 

Beskyttelse av personopplysninger

Vi tar passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte personopplysningene mot uautorisert tilgang, bruk, endring eller avsløring. Vi begrenser tilgangen til personopplysninger til våre ansatte, agenter og tredjepartsleverandører som trenger tilgangen for å utføre sine oppgaver og tjenester på våre vegne.

Deling av personopplysninger

Vi kan dele personopplysningene med tredjepartsleverandører som vi samarbeider med for å behandle bestillinger, utføre betalinger, sende nyhetsbrev eller utføre andre oppgaver og tjenester på våre vegne. Vi vil kun dele personopplysningene som er nødvendige for å utføre oppgavene og tjenestene, og vi vil kreve at tredjepartsleverandørene behandler personopplysningene i samsvar med denne personvernerklæringen og gjeldende personvernlovgivning.

Dine rettigheter

Du har rett til å be om innsyn i personopplysningene vi har lagret om deg, og be om at feilaktige opplysninger blir korrigert. Du har også rett til å be om at personopplysningene blir slettet eller begrenset i visse situasjoner. Hvis du ønsker å utøve dine rettigheter eller har spørsmål om vår personvernerklæring, kan du kontakte oss via e-post eller skjema på nettsiden.

Endringer i personvernerklæringen

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å gjenspeile endringer i vår praksis eller i gjeldende personvernlovgiv

bottom of page