top of page
 TRACKMAN | FULLSWING | MULTISPORT

gn golf x fornebugolf

  • Facebook
  • Instagram
GN GOLF x  FORNEBU GOLF
 
GN GOLF x FORNEBU GOLF er et samarbeid mellom GN og Fornebu Golf hvor vi tilbyr golfrelaterte aktiviteter og tjenester hos Fornebu Golf i  Bærum, kun 15 min unna Oslo. Høsten 2022 startet vi, med hjelp av Thomas Amundsen i Fornebu Golf, Girls Night @Fornebugolf. Dette er et lavterskel tilbud for jenter som ønsker å teste golf for første gang, eller for jenter som allerede spiller og ønsker å bli kjent med andre golfjenter. Det finnes utstyr å låne og tips å få fra andre. Av og til har vi hatt med golfproffer og proer som Tina Mazarino, Julie Boysen Hillestad, Tonje Daffinrud og Emilie Kvamme.
Dette er et tilbud som allerede har blitt tatt godt imot og vi ønsker nå å utvide konseptet til flere dager og ulike typer eventer for å få et enda bredere nedslagsfelt. Vårt mål er å tilby et aktivitetstilbud som er attraktivt både for nybegynnere og eksperter, til en rimelig pris, med variasjon og læringsutbytte for alle som deltar

Thomas har tidligere jobbet som daglig leder på Toppgolf og tok over som daglig leder på Fornebu Golf høsten 2022, han har bla vært med og startet Pin High Golf. Han er selv opptatt av å få flere jenter involvert i golfsporten og har vært en viktig bidragsyter for GN Golf 🫶🏼
Screenshot 2023-03-31 at 09.36.15.png
OM FORNEBU GOLF
 
Et topp moderne golf- og aktivitetssenter på Fornebu. Det gir deg muligheten til å spille golf innendørs i en virtuell golfbane ved hjelp av avansert teknologi.  Sentret er utstyrt med flere simulatorer, som består av en stor skjerm som viser en virtuell golfbane, en sensor som sporer ballens bevegelse og en datamaskin som beregner ballens bane og gir spilleren nøyaktige tilbakemeldinger om slaget.
'
De holder til i Technopolis / IT Fornebu fellesskapet og er nabo til den gamle avgangshallen til Fornebu flyplass.Fornebugolf er plassert i det særegne og oransje bygget like ved den kommende endestasjonen til Fornebubanen. Det er enkelt å komme seg til sentret med buss 31 Fornebu/31 Snarøya og stoppet heter IT Fornebu. Det er ca 4 min gangavstand fra busstoppet till sentret.
bottom of page