top of page

OM OSS

GN Golf har som mål å tiltrekke flere jenter i alderen 18-40 år til golfen. Vi ønsker å være en arena hvor jenter kan møtes for å prøve golf for første gang, samtidig som vi skal gi mer erfarne golfere muligheten til å møte og sosialisere med likesinnede.

Vår visjon er å skape et inkluderende og mangfoldig golffellesskap, der jenter føler seg velkommen uavhengig av deres ferdighetsnivå. Vi jobber for å bryte ned barrierene og mytene som kan virke avskrekkende for som vurderer å prøve golf, og å fremme golf som en sport som kan være både utfordrende, engasjerende og givende.

Vi arrangerer derfor kurs, treninger og turneringer spesielt rettet mot jenter, og jobber for å skape en inspirerende og inkluderende atmosfære der alle kan lære og utvikle seg som golfspillere. Vi tror på verdien av å bygge et fellesskap og nettverk av kvinnelige golfspillere som kan lære av og inspirere hverandre.

Med GN Golf ønsker vi å bidra til økt mangfold og inkludering innenfor golfen, og å gi jenter en mulighet til å oppdage gleden og utfordringene ved å spille denne flotte sporten.

Dersom du lurer på noe, ta kontakt med oss på hello@gn-golf.com

IMG_9163.JPG
bottom of page