top of page

ons. 18. okt.

|

Majorstuen

AW @PINPIN

Bli med på afterwork (aw). Vi har holdt av 2 stk simulatorer for kvelden, for kun 125kr får du spillt hvor mye du vil fra kl 18-21. Uansett om du er en erfaren golfer, en nybegynner eller aldri testet golf før er du velkommen <3

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
AW @PINPIN
AW @PINPIN

Tid og sted

18. okt. 2023, 18:00 – 21:00

Majorstuen, Hegdehaugsveien 26, 0352 Oslo, Norge

Om arrangementet

Bli med oss på vår aller første afterwork (AW), som garantert vil kombinere det beste fra to verdener!

Vi har reservert to golf simulatorer for oss fra klokken 18 til 21, slik at du kan nyte golfspillet så mye du ønsker. Dette gir deg muligheten til å prøve golf, slappe av og slå av en prat for å så  spille mer hvis du vil.

Prisen for deltakelse er kun 125 kr per person.

Hvis du er litt nyskjerrig på hva vi driver med, er du velkommen til å stikke innom selv om du ikke vil spille golf for å si hei. Det finnes et bredt utvalg av kald øl, viner og alkoholfrie mocktails. Hvis du blir sulten, kan du også kjøpe en matbit. Da betaler du kun for det du drikker/spiser. Skulle du angre og får lyst å teste litt golf, så er det bare å si ifra i kassen :) 

Ta med deg dine kvinnelige kolleger eller venninner, og nyt en kveld med golf, gode samtaler, og råa damer. Alle er velkomne, enten du er en erfaren golfer eller aldri har prøvd golf før.

Meld deg på så vi har en oversikt over hvor mange som kommer, betaling gjøres direkte til PINPIN ved ankomst. Vi gleder oss til å se deg der! <3

Dele dette arrangementet

bottom of page